Ozive

ATELIER VOOR HERBESTEMMING

Herbestemming verbindt!

Jaarlijks houdt Ozive een interne inspiratiesessie met collega's van de 3 verschillende bedrijven. Ieder jaar weer is het bijzonder om te zien hoe medewerkers van HEVO, Synchroon en Nico de Bont gezamenlijk dezelfde passie voor herbestemming delen. Dit jaar werd de sessie gehouden bij de Spoorzone in Tilburg. Een prachtige project waar programmamanager Fons Meijer een zeer enthousiaste presentatie over gaf. Naast Fons Meijer had ook Arno v/d Hurk van de Provincie een zeer boeiend verhaal over de kansen in herbestemming. Als je een meeting hebt op zo'n inspirerend terrein mag een wandeling uiteraard niet ontbreken. Fons Meijer toonde de parteltjes in het gebied en liet het enthousiasme bij alle collega's opbloeien.

Nieuwe invalshoek
Na het bespreken van de interne koers die de komende jaren voor Ozive op de planning staat was het tijd voor een derde gastspreker. In eerste instantie niet de meest voor de hand liggende, maar daarom zéker wel een aanvulling. Online specialist Juriaan Hoefnagel (van YoreM) gaf een toelichting wat je met online marketing kan bereiken in de herbestemming. Het vinden van pioniers/gebruikers voor een pand via social media is daar een voorbeeld van. De wereld verandert zo bizar snel dat een online plan niet achter kan blijven.

Traditie
Voor Ozive is deze jaarlijke sessie een blijvertje. Collega's van de 3 bedrijven, werkzaam in Zoetermeer, 's-Hertogenbosch en Vught, met ieder een geheel eigen expertise, compleet verschillend vak en andere belangen blijven door middagen als deze juist heel erg met elkaar verbonden. Delen van kennis leidt tot inspirerende inzichten. Teamwork leidt tot een completer doelgerichter resultaat. En bovenal; het houdt ons scherp.